Családi programok

Aktuális családi programjainkról IDE KATTINTVA talál információt. 

 

A Ludwig Múzeum változatos programkínálattal szeretne maradandó élményt nyújtani az egész családnak, a gyerekeknek, a szülőknek és a nagyszülőknek egyaránt. 

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a részvételi szándékot, kérjük, jelezzék, a programot megelőző péntek 17.00 óráig a dabifarkas.rita@ludwigmuseum.hu e mail címen! A program alkotás részén maximum 20 főt tudunk fogadni.

 

A Családi Délelőttre szóló programjegy ára 600 Ft/fő. 
A Családi Délelőttre a Családi éves és féléves belépőkártya is érvényes.

 

 

CSALÁDI DÉLELŐTT

Minden szombaton 10.30 és 12.30 óra között tartalmas és változatos programmal várja a családokat a Ludwig Múzeum aktuális kiállítása, ahol a gyerekek nemcsak a kortárs művészettel, hanem az alkotás örömével is megismerkedhetnek.

A Családi Délelőtt foglalkozás három egységből áll. Mivel a foglalkozás részei összefüggnek és egymásra épülnek, kérjük a kedves érdeklődőket, hogy 10:30-ra érkezzenek. Amíg a gyerekek alkotnak, szüleik tárlatvezetésen fedezhetik fel az aktuális kiállítást.

 

 

INTEGRÁLT CSALÁDI DÉLELŐTT

Az Integrált Családi Délelőtt kreatív, alkotó gyermekfoglalkozás megértési nehézséggel élő (Down szindrómás, autista, oxigénhiánnyal született stb.) óvodás, alsó tagozatos gyermekek és szüleik, kísérőik részére. 

A program havonta kétszer, szombatonként 10:30 és 12:30 között jelentkezik, a heti rendszerességgel működő Családi Délelőttel párhuzamosan. A foglalkozást havi egy alkalommal külön teremben, csak megértési nehézséggel élő gyermekek részére szervezzük, a másik alkalommal pedig a Családi Délelőtt résztvevőivel közösen tartjuk. Amíg a gyerekek alkotnak, szüleik tárlatvezetésen fedezhetik fel a kiállítást.

A program három egységből áll. Mivel a foglalkozás részei összefüggnek és egymásra épülnek, kérjük a kedves érdeklődőket, hogy pontosan érkezzenek meg.

Egy alkalommal legfeljebb 6 megértési nehézséggel élő gyermeket és szüleiket tudjuk fogadni.