Ludwig Múzeum Shop

A Ludwig Múzeum küldetésének tekinti, hogy a kortárs képzőművészet megismerését, megértését shopja kínálatával is elősegítse, támogassa.

A nemrégiben megújult múzeumshopban a Ludwig Múzeum gyűjteményéhez és időszaki kiállításához kapcsolódó saját kiadású kiadványok mellett a korábbi tárlatok katalógusai, művészeti albumok, monográfiák és képzőművészeti témájú magazinok kaphatók.

A shopban a könyvek, nyomatok  és képeslapok mellett hazai dizájnerek tervezte ajándéktárgyak is elérhetők. Az aktuális kínálatban a Malinovka és a Blacklist Design noteszei, tolltartói és más ajándéktárgyai, az Artkores, a Personal Perception ékszerei, valamint az Air from Budapest, az Eperfa, a JÖF és a Nebouxii termékei szerepelnek.
A múzeum emellett fontosnak tartja az együttműködést tehetséges hazai alkotókkal ezért időről időre frissíti exkluzív, kifejezetten a Ludwig számára készült ajándéktárgyainak körét is.

Saját kiadású katalógusaink a - rövidesen újra elérhető - webshopból is rendelhetők.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a Shop aktuális ajánlatairól, új kiadványairól elsőként értesüljön.

A Múzeum Shop a múzeum I. emeletén található és belépőjegy nélkül is látogatható, de kérjük, vegyék igénybe ingyenes ruhatárunkat.

Nyitva tartás:

KEDD - VASÁRNAP: 10.00-19.30
HÉTFŐ: Zárva

Hétköznapokon ebédszünet miatt 12.00 és 12.30 között a Shop zárva tart. 

A Shop nyitvatartási ideje Múzeumi rendezvények, események alkalmával a szokásostól eltérhet.

Kapcsolat:
E-mail: shop@ludwigmuseum.hu
Tel.: (06 1) 555-3469