Ludwig Múzeum Shop

A Ludwig Múzeum küldetésének tekinti, hogy a kortárs képzőművészet megismerését, megértését shopja kínálatával is elősegítse, támogassa.

A nemrégiben megújult múzeumshopban a Ludwig Múzeum gyűjteményéhez és időszaki kiállításához kapcsolódó saját kiadású kiadványok mellett a korábbi tárlatok katalógusai, művészeti albumok, monográfiák és képzőművészeti témájú magazinok, szakkönyvek kaphatók.

A Shopban a könyvek, nyomatok és képeslapok mellett hazai dizájnerek tervezte ajándéktárgyak is elérhetők széles választéka található. Az aktuális kínálatban a Malinovka és a Blacklist Design noteszei, tolltartók és más ajándéktárgyai, neszeszerek és kitűzők, az Artkores, a Personal Perception, Kincses Zsanett, Ilyés Juli, a Moha Design, a BA Design különböző anyagokból készült ékszerei, valamint az Air from Budapest, az Eperfa, a JÖF, a Tilos Rádió, a Make Design, az Urban Side Walker, az Evuska, a Nebouxii, az Edinas Paper, a Sapka, Kis Kas és a Földvirág termékei szerepelnek. A múzeum emellett fontosnak tartja az együttműködést tehetséges hazai alkotókkal, ezért időről időre frissíti exkluzív, kifejezetten a Ludwig Múzeum Shop számára készült ajándéktárgyainak körét is.

Gyerekeknek az UART, az Issi, a Miaszösz, a Boridesign, a Freshka és az Eperfa játékokat, a BOYA rajzkrétákat, valamint a Yogoplay játéktároló zsákokat ajánljuk.Gyermekkel érkező látogatóinkat színezőkkel és gyerekasztallal, játékokkal várjuk.

Shopunkban kaphatók a Velencei Biennálé Magyar Pavilonjának korábbi és aktuális katalógusai. Saját kiadású katalógusaink és saját gyártású ajándéktárgy kollekcióink a - rövidesen újra elérhető - webshopból is rendelhetők.Jelenleg a Ludwig Múzeum állandó gyűjteményéről készült rajzokkal díszített, Medve Zsuzsi által tervezett kávéscsésze kollekciót, illetve a Noto által tervezett limitált példányszámban készült emblémás noteszeket kínáljuk.Hamarosan megjelenik új ajándéktárgy kollekciónk, amelyben egyedi dizájnnal díszített notesz, golyóstoll, ceruza, nyakpánt is kapható lesz. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a Shop aktuális ajánlatairól, új kiadványairól elsőként értesüljön.(link)

Hamarosan megjelenik Türk Péter életmű kiállításának katalógusa, melyre előrendelést felveszünk.

 

A Múzeum Shop a múzeum I. emeleti kiállítóterében található és belépőjegy nélkül is látogatható.

A Shopba nagyméretű táskával, kabátban belépni tilos. Kérjük, vegyék igénybe ingyenes ruhatárunkat a földszinten.

 

 

NYITVA TARTÁS:

KEDD - VASÁRNAP: 10.00-19.30
HÉTFŐ: Zárva

Hétköznapokon Ebédszünet miatt 12.00 és 12.30 között a Shop zárva tart. A Shop nyitvatartási ideje Múzeumi rendezvények, események alkalmával a

szokásostól eltérhet.

 

KAPCSOLAT:

E-mail: shop@ludwigmuseum.hu

Tel.: (06 1) 555-3469

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!